[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
داوران فصلنامه اخلاق در علوم و فناوری::
تماس با ما::
ثبت نام و اشتراک::
تسهیلات پایگاه::
پیوندها::
اخبار::
::
COPE
This journal subscribes to the principles of
..
ISSN
P-ISSN: 2251-7634
E-ISSN: 2981-233X
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب بخش
:: تماس با ما
..
:: دوره 16، شماره 4 - ( 12-1400 ) ::
جلد 16 شماره 4 صفحات 154-146 برگشت به فهرست نسخه ها
الگوی برندسازی اخلاقی- اسلامی برای ورود به بازارهای بین المللی در کسب و کارهای کوچک و متوسط صنایع غذایی
فتانه مقیمی1، سید محمود شبگو منصف2، کامبیز شاهرودی2، نرگس دل افروز2
1- گروه مدیریت بازرگانی، واحد رشت، دانشگاه آزاد اسلامی، رشت، ایران
2- گروه مدیریت بازرگانی، واحد رشت، دانشگاه آزاد اسلامی، رشت، ایران.
چکیده:   (1288 مشاهده)
زمینه: رعایت اخلاق در برندسازی به رویکرد برنده-برنده به کار می­رود. این امر در فرهنگ اسلامی بیش از پیش اهمیت دارد. پس هدف از این تحقیق شناسایی عوامل مؤثر بر برند سازی اخلاقی- اسلامی برای ورود به بازارهای بین­المللی در کسب و کارهای کوچک و متوسط صنایع­غذایی می باشد.
روش: تحقیق در دو بخش کیفی و کمی انجام شد. بخش کیفی مبتنی­بر تئوری داده­بنیاد بود جامعه­آماری، خبرگان، متخصصان و اساتید در زمینه بازاریابی بود که 14 نفر به روش گلوله برفی انتخاب شدند و با استفاده از مصاحبه­های عمیق نیمه­ساختاریافته اطلاعات جمع آوری شد. داده­های­کیفی با روش­کدگذاری باز و محوری مورد تحلیل قرار گرفت. در مرحله کمی، روش توصیفی همبستگی بود.  از جامعه مدیران و کارشناسان بازاریابی کسب و کار کوچک و متوسط صنایع غذایی کشور نمونه ای به تعداد 364  نفر به روش نمونه گیری خوشه­ای انتخاب شد. ابزار پرسشنامه محقق­ساخته بود و برای تحلیل داده­های کمی از تحلیل­عاملی­تأییدی، معادلات­ساختاری و نرم­افزارهای SPSS22 و  Amos22 استفاده گردید.
یافته ها: تحلیل داده­های کیفی نشان داد که سه مؤلفه اصلی و پانزده زیر مؤلفه و پنجاه و یک شاخص مقوله برندسازی اخلاقی-اسلامی را تشکیل می­دهد. همچنین عوامل مؤثر بر برندسازی اخلاقی-اسلامی در 6 مولفه و بیست ویک زیر مؤلفه دسته­بندی شدند . نتایج تحلیل کمی نشان داد که مدل تحقیق از نظر شاخص­های معناداری و برازش مورد تائید است.
نتیجه ­گیری: از مهم­ترین عوامل مؤثر بر برندسازی اخلاقی- اسلامی می توان به سیستم ارزشهای­اخلاقی و سبک­زندگی، خودپنداره، دامنه کاربرد، میزان تقاضا، انگاره اشاره کرد که طبق این تحقیق  سیستم ارزشهای­اخلاقی و سبک­زندگی مؤثرترین عوامل در برندسازی اخلاقی- اسلامی هستند.
واژه‌های کلیدی: برندسازی اخلاقی- اسلامی، بازارهای بین المللی، کسب و کارهای کوچک
متن کامل [PDF 473 kb]   (664 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1398/6/24 | پذیرش: 1398/8/26 | انتشار: 1400/12/10
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Model of Ethical-Islamic Branding for Entering International Markets in Small and Medium Businesses in Food Industry. Ethics in Science and Technology 2022; 16 (4) :146-154
URL: http://ethicsjournal.ir/article-1-2502-fa.html

مقیمی فتانه، شبگو منصف سید محمود، شاهرودی کامبیز، دل افروز نرگس. الگوی برندسازی اخلاقی- اسلامی برای ورود به بازارهای بین المللی در کسب و کارهای کوچک و متوسط صنایع غذایی. اخلاق در علوم و فناوری. 1400; 16 (4) :146-154

URL: http://ethicsjournal.ir/article-1-2502-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 16، شماره 4 - ( 12-1400 ) برگشت به فهرست نسخه ها
فصلنامه اخلاق در علوم و فناوری Ethics in Science and Technology
Creative Commons License
All works in this site are licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 4710